• Suntem la dispozitie 24/24
  • +37368007052
  • transportpasageri.md@gmail.com

Transport colete

Mons

Transport Colete Moldova Germania - Transport Pasageri MD.

 

Întreprinzi o călătorie în Europa? Indiferent de destinație, fie Moldova – Germania, Moldova – Italia, Moldova – Franța, dacă e un drum lung cu vehiculul, sunt câteva sfaturi simple de urmat, pentru a avea parte de o călătorie plăcută:

·             Împachetează hainele cât mai compact, făcându-le rulouri, astfel economisești spațiu și în loc de două genți, ai șansa să iei una, iar asta îți va ușura călătoria. Ia-ți doar ce-i mai necesar.

·             Chiar dacă e o călătorie pe timp de vară, ia-ți și o haină mai caldă – dacă ieși din autobus noaptea, într-o altă țară poate mai frig.

·             Dacă ai de obicei probleme cu somnul, ia-ți dopuri de urechi și banderole pentru somn, pentru a dormi bine în autobus.

·             Păstrează-ți documentele într-un loc separat. Îți va lua mai puțin timp să le cauți când treci vama.

·             Îți vor prinde bine lucruri precum șervețelele umede, ciorapii aromatizați, bomboanele mentolate, când vei simți nevoia unei reîmprospătări.

·             Alege o companie de transport al pasagerilor în care ai încredere și pentru care cei mai importanți sunt pasagerii, siguranța și confortul lor. Atunci călătoria cu destinații lungi precum Moldova – Germania sau oricare alta spre Europa, se va transforma într-un timp petrecut cu maximă plăcere.